Pachete băi

 PACHET GONARTROZA

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

 PACHET COXARTROZA

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

PACHET OSTEOPOROZA

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

 PACHET AFECTIUNILE COLOANEI LOMBARE

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

 PACHET AFECTIUNI ALE COLOANEI CERVICALE

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

 PACHET INSUFICIENTA VENOASA CRONICA

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (DRENAJ VENOLIMFATIC, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA)
 • PRET

PACHET METABOLICE

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA,CRENO TERAPIE)
 • PRET

 PACHET NEUROASTENICE

 • CAZARE si MASA 12 ZILE
 • 10 ZILE TRATAMENT (KINETOTERAPIE, 2 PROCEDURI ELECTRICE, BAIE LA VANA, MASAJ)
 • PRET

Proceduri / terapii

Kinetoterapia urmareste refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse afectiuni cu ajutorul miscarii. Orice activitate cu caracter fizic constituie o stimulare pentru muschi, carora le imbunatateste proprietatile fiziologice. Cu ajutorul gimnasticii medicale incercam sa redobandim posibilitatile fizice pierdute sau limitate de boli sau accidente. Putem incadra kinetoterapia intr-un numar mare de afectiuni in care este uneori, indispensabila: afectiunile locomotorii, neurologice, afectiuni ale aparatului cardiovascular, boli ale aparatului respirator, afectiuni neuropsihice, digestive, metabolice, congenitale, reumatice, posttraumatice.

mai multe informatii

Fizioterapia reprezinta o metoda adjuvanta extrem de importanta in tratamentele de recuperare medicala. Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice avand la baza utilizarea agentilor fizici, dintre care putem aminti curentii electrici sau electroterapia, laserul, undele magnetice, crioterapia, termoterapia. Cele mai des utilizate proceduri de fizioterapie sunt curentii electrici, care se impart in curenti de joasa, medie si inalta frecventa, de asemenea si terapia laser, binecunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatorii.

mai multe informatii

Masajul medical este cunoscut inca din cele mai vechi timpuri si este folosit in practica medicala in special pentru ameliorarea durerilor musculare. Unul dintre cele mai evidente efecte ale masajului este stimularea circulatiei sangvine sau vasodilatatia observata pe tegumentul pacientului care capata o coloratie rosiatica. Masajul se adreseaza in primul rand structurii tegumentului si mai apoi straturilor mai profunde, muscular. Fiind folosit adesea pentru alinarea durerilor am puteam spune ca unul dintre cele mai importante beneficii ale masajului medical este efectul sau antialgic.

mai multe informatii

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice si chimice. Datorita acestor efecte tesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern si se incalzesc, suferind reactii chimice favorabile organismului.

mai multe informatii

Electroterapia este o metoda medicala, folosita cu succes in terapia durerii si in recuperarea corpului dupa efort intens sau traume musculo-scheletale, fara a fi limitata insa la aceste domenii. Ea are la baza stimularea terminatiilor nervoase pentru a bloca transmiterea durerii si a intrerupe astfel cercul inflamator vicios in care se afla pacientul. Fiind una dintre cele mai cercetate metode teraputice, electroterapia a ajuns la nivelul in care, pentru anumite frecvente ale curentilor electrici, mentinute in cicluri pentru anumite intervale de timp, se pot obtine efecte de relaxare musculara, ori de crestere a tonicitatii musculaturii, inclusiv pe viscere. S-a constatat utilitatea folosirii curentilor in patologii inflamatorii, dar si in patologii parazitare, unde este scazuta semnificativ activitatea parazitilor.

mai multe informatii

Efectul campului magnetic asupra organismului uman este foarte complex, avand efecte asupara schimburilor de substante intre celule, implicit asupra metabolismului, de asemenea efecte endocrine si asupra sistemului nervos vegetativ.

mai multe informatii

Reprezinta cea mai simpla forma de terapie bazata pe curent electric, dar si cea mai veche. Procedura de electroterapie, folosita in medicina fizica si recuperatorie, este un procedeu care are ca agent terapeutic curentul electric continuu, cu o tensiune de 50-60 volti, dar de intensitate slaba.

mai multe informatii

efect decontracturant: contructările musculare sunt combătute, indiferent dacă au la origine afecţiuni neuro-scheletice sau neurologice, prin ameliorarea funcţionarii receptorilor din muşchii responsabili cu reglarea tonusului muscular

mai multe informatii

Masajul limfatic activeaza circulatie limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea si eliminarea toxinelor din tesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic in conditii normale. Sistemul limfatic joaca un rol important in sistemul imunitar al omului.

mai multe informatii

Aplicarea localizată a nămolului termal TINCA se face la o temperatură de 41 ° C, pe mai multe zone ale corpului (spate, brațe, picioare, articulații) in functie de indicatiile medicale. Nămolul fierbinte permite trecerea, prin piele, a oligoelementelor și a sărurilor minerale continute de acesta. După o pauză de 20 de minute, aplicația este urmată de un duș de clătire. Efect relaxant, revigorant și stimulant al circulației sanguine.

mai multe informatii

Sunt doua tipuri de aplicatii: laser focalizat pe puncte dureroase si laserul divergent, scan laser, ce ofera posibilitatea tratarii unor zone mai mult sau mai putin extinse fara interventia terapeutului. Bineinteles ca terapia divergenta, scan laser, implica o durata mai lunga de aplicare decat terapia pe puncte fixe.

mai multe informatii

Pentru tarifele ambulator...

Patologiile tratate

Osteoartrita (osteoartrita genunchiului, osteoartrita coloanei vertebrale, osteoartrita soldului, osteoartrita umerilor, osteoartrita degetelor …) & Poliartroze
Sechele posttraumatice (entorse, dislocări, fracturi)Tendinite & Periartrita (umeri, coate, încheieturi …)
Sechele ale algodistrofiei
Sechele posttraumatice

Patologii vertebrale
Osteoporoza
Fibromialgie
Arthropatia metabolică (guta)
Spondilartrita și poliartrita: excluzând atacurile progresive

Sfera digestivă
inflamații ale tractului digestiv (gastrită, hernie hiatală, reflux gastroesofagian)
hepatopatii cronice
Sindromul intestinului iritabil
migrene cu tulburări de tranzit intestinal

Tulburări metabolice
diabetul de tip 2;
dislipidemie (colesterol, trigliceride);
acid uric crescut

CONTRAINDICATII

Insuficiență cardiacă, respiratorie, renală și hepatică în stadiul de decompensare
Imunodepresia asociată bolilor autoimune și anumitor tratamente (corticosteroizi, imunosupresoare, bioterapie)
Cancer evolutive
Probleme de comportament și dificultăți în adaptarea la tratamente spa
Radiculalgia hiperalgică
Inflamație reumatismala  în puseu