Nămol Mineralizat

Nămolul termal TINCA constă dintr-un amestec de caolin  și apele mezotermale ale izvoarelor aflate in incinta bailor TINCA.

Aplicarea localizată a nămolului termal TINCA se face la o temperatură de 41 ° C, pe mai multe zone ale corpului (spate, brațe, picioare, articulații) in functie de indicatiile medicale. Nămolul fierbinte permite trecerea, prin piele, a oligoelementelor și a sărurilor minerale continute de acesta. După o pauză de 20 de minute, aplicația este urmată de un duș de clătire. Efect relaxant, revigorant și stimulant al circulației sanguine.

Este indicat in patologie degenerativa si contraindicat in afectiuni dermatologice si pusee hipertensive, pusee infamatorii acute.

Produs la Baile TINCA  namolul termal este un superb concentrat de ingrediente active care va fi apoi eliberat în organism în contact cu pielea.

Pentru a optimiza acest tratament, vă invităm să efectuați o coajă corporală in prealabil (scrub pentru corp) procedeu prin care se vor elimina impuritățile pieli pentru a promova trecerea ingredientelor active!

PACHETE TRATAMENT